Logga in   |   Till kassan
Meny
Nya produkter

OM DINHOBBYBUTIK.SE

Dinhobbybutik.se är webbutiken där du hittar ett brett sortiment av produkter inom sömnad, hobby och handarbete. Vi samarbetar med ett flertal leverantörer för att erbjuda ett varierat, brett och spännande produktsortiment till förmånliga priser.

Vi som driver Dinhobbybutik Sverige heter Ann-Sofie och Mats Andersson.
Vi hoppas ni är nöjda med vår butik och sortiment, har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till oss.

Ann-Sofie Andersson
annsofie@dinhobbybutik.se

Mats Andersson
mats@dinhobbybutik.se


Histora
Företaget grundades under sommaren 2013 som "Ann-Sofie´s - Din hobby & hantverksbutik" med en fysisk butik i Södra Dalarna.

2013 kompletterade vi vår verksamhet med att starta vår E-handelsbutik; Dinhobbybutik.se.

2015 skedde några större förändringar i vårt bolag; vi byggde om vår butikslokal till lager och satsade därefter helt på E-handel. Företaget genomförde även ett namnbyte från "Ann-Sofie´s - Din hobby & hantverks butik" till dagens "Dinhobbybutik Sverige".

2016 uppgraderade vi vår e-handel med en ny plattform som bl.a. gör det lättare att besöka oss via smarta telefoner och surfplattor.

Företagsinformation Dinhobbybutik Sverige
Dinhobbybutik Sverige bedriver internetförsäljning av produkter inom sömnad, hobby och handarbete. Vi säljer till privatpersoner och företag inom Sverige via vår internethandelsplattform; Dinhobbybutik.se

Dinhobbybutik Sverige
Backvägen 8
77760 Söderbärke

Org.nr. 198502157186
Företaget innehar F-skattesedel